Aurélie Stewart Diréctrice RSE Group Elior Group
Béatrice de Reynal PDG NutriMarketing
Cécile Fontaine Project Manager Circular Economy Wagralim
Cécile Laisney Diréctrice Alim'Avenir
Dominique Sylvain Partner & Head of Marketing Hubcycled
Elodie François Directrice scientifique, responsable pôle scientifique Pharmanager Development
Elsa Canot VP Global Brand Too Good TOO Go
Emily Mayer Directrice Business Insights IRI
Emmanuel Fournet Customer Success Leader France Nielsen
Freddy Thirburce Co-Fondateur et Dirigeant associé Manger du Sens
Isabelle Frappat Responsable du pôle développement & RSE FEEF
Jean-Louis Peyraud Chercheur INRAE
Jennifer Creevy Director of Food and Drink WGSN
Jeremy HIbbert-Garibaldi Founder Collectiv Food
Julliane Caillouette-Noble Managing Director Sustainable Restaurant Association
Julien Ranchoux Co-dirigeant Inod
Katia Merten-Lentz Partner Food Law Science
Laurent Chrétien Président Komodal
Marie Sermadiras CEO Cosfibel
Marie Tabetsing Chief Marketing Officer Foodles
Marion Hervé Senior Trends & Innovation Planner Team Créatif
Michaël Tartar Fondateur & CEO Dimm.Up
Michaël Ballay Directeur Associé Food Service Vision
Nathalie Hutter-Lardeau Fondactrice & CEO Evidence Santé
Nathalie Rolland Co-Fondatrice Agriculture Celllaire
Philippe Goldman CEO Pazzi
Dominique Sylvain Partner & Head of Marketing Hubcycled
Yann Bayeul OnBoard Services Contract & Service Innovations Manage Eurostar
Reindert Dekker Chief Development Officer Nutridiant
Maxine Roper Co-Founder Connecting food
Sidonie Viala Directrice RH Foodles
Laurence Champier Directrice générale FFBA Fédération Française des Banques Alimentaires
Sandrine Doppler Experte en transition alimentaire et innovation L'Effet Doppler
Alexis Canto Directeur Conseil Branding Pixelis
Guillaume Garot Député de la Mayenne, Conseiller Régional
Rémi Valençot Senior Consultant Gira
Walfredo della Gherardesca CEO Genuine way
Matthieu Brun Directeur Scientifique Fondation Farm
Karine Dussimon Industry Manager Food and Nutrition Euromonitor
Anne-Claire Paré Founder Bento
Matthieu Vincent Partner DigitalFoodLab
Matthieu Hug Co-Fondateur & CEO Tilkal
Puk Maia Ingemann Holm Chief Consultant Danish Agriculture&Food Council
Chantal Julia Professeur des Universités - Praticien Hospitalier EREN
Suranga Herath CEO English Tea Shop Organic
Solène Dhote Experte innovation ProtéinesXTC
Xavier Terlet CEO Protéines XTC
Jochen Pinsker Senior Vice President Industry Advisor Foodservice Europe
Maria Berthock Director, Business Development Foodservice Europe
Christine Panier Head of Lower Mid Market / Western Europe EIF
Dominique Charge Président Coopération Agricole
Jean-Christophe Roubin Directeur de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire Crédit Agricole SA
Jean-Manuel Lévêque Président Novepan
Jean-Philippe André Président l’Association Nationale des Industries Alimentaires (ANIA)
Ludovic Spiers Directeur Général Agrial
Sébastien Abis Directeur général du Club DEMETER Chercheur associé à l’IRIS.
Serge Zaka Docteur-chercheur en agroclimatologie ITK
Katia Merten-Lentz Partner, Avocat aux Barreaux de Paris et de Bruxelles, Membre du Conseil de l’Ordre du Barreau de Paris
Arnaud Rousseau Président Avril
Alexandre van Eeckhout Directeur des Stratégies créatives Sopexa Group
Thomas Fournier Chief Digital Officer Sopexa EMEA
Matthew Lohr Secretary of Agriculture and Forestry The Commonwealth of Virginia
Brent Babb Director for MENA The U.S. Soybean Export Council (USSEC, USA
Wendy Yeager farmer from Orrville, Alabama
Clémentine Lindon Responsable relations extérieures
Denis Chéreau CEO Iterg, Pivert.
Mathieu Reverte Team Creatif Brésil Bio Franprix
Sharon Cittone Founder & CEO Edible Planet Ventures
Suranga Herath Founder and CEO English Tea Shop